Hinnasto

Kuvauspaketit

Dokumentaarinen miljöökuvaus 350,-

Toivoisitko vielä vähän helpompaa pakettiratkaisua? Dokumentaarinen kuvaus suunnitellaan yhdessä mielipuuhan, harrastuksen tai vaikka jonkun arkipäivän askareen ympärille! Vietetään yhdessä kiireetön 1-2h kuvaus, jossa olen enemmän sivustatarkkailijan roolissa kuin teitä ohjaavana valokuvaajana. Pakettiin kuuluu 30+ kauniisti käsiteltyä valokuvaa omaan ladattavaan verkkogalleriaan. Ei siis lainkaan erillistä valintagalleriaa, vaan minä valitsen mielestäni parhaimmat otokset ja taltioidut hetket.

 

Hääkuvaukset 2021

POTRETIT 350,-

 • Suunnittelutapaaminen
 • Kiireetön ~1,5h kuvaus miljöössä
 • Peruskäsitelty valintagalleria (30+ kuvaa)
 • 8 valmista kuvatiedostoa valintanne mukaan
 • 3kpl 15x20cm FineArt-printtiä valitsemistanne kuvista
 • Lisäkuvat (digi) 30€/kpl

Vihkiminen 390,-

 • Vapaaehtoinen suunnittelutapaaminen
 • 30+ kauniisti käsiteltyä kuvaa omaan
  ladattavaan verkkogalleriaan (kuvaaja valitsee)

Potretit + Vihkiminen 620,-

 • Suunnittelutapaaminen
 • Kiireetön ~1,5h kuvaus miljöössä + vihkitilaisuus
 • Potreteista peruskäsitelty valintagalleria (30+ kuvaa)
 • 8 valmista kuvatiedostoa valintanne mukaan
 • 3kpl 15x20cm FineArt-printtiä valitsemistanne kuvista
 • Potreteista lisäkuvat (digi) 30€/kpl
 • Vihkitilaisuudesta 30+ kauniisti käsiteltyä kuvaa
  omaan ladattavaan verkkogalleriaan (kuvaaja valitsee)

 

Kuvatuotteet

Pian saat kauttani myös laadukkaat kuvatuotteet.
Hinnasto päivittyy myöhemmin.

luethan myös

Kuvausinfo

Kuinka varaan kuvauksen?

Mieluiten otan ajanvaraukset yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin kautta. Voit myös laittaa minulle viestiä Facebookissa tai Instagramissa. Puhelinnumeroni olen tarkoituksella jättänyt vielä pois näkyviltä, mutta annan sen asiakkailleni kun kuvausaika on sovittu.

Odotuskuvaukselle paras ajankohta on noin kuukautta ennen laskettua aikaa, joskus rv 32-35.

Vastasyntyneen kuvaus kannattaa varata hyvissä ajoin ennen pienokaisen laskettua aikaa, silloin osaan jättää kalenteriin tyhjää tilaa. Vastasyntyneet kuvataan yleensä alle kaksiviikkoisina, mutta tässä mennään äidin toipuminen ja uuteen elämäntilanteeseen totutteleminen edellä.

Valmistujaiskuvausta miettiessä on hyvä huomioida, että näille päiville saattaa joskus olla enemmänkin kysyntää.

Ennen kuvausta päätetään yhdessä kuvauspaikka, käydään läpi kuvaukseen liittyvät ideat, toiveet ja rekvisiitat. Ketä kuvataan? Kuvataanko studiossa vai miljöössä? Otetaanko lapsikuvauksen yhteydessä sisaruskuvaa tai perhekuvaa? Halutaanko lemmikki mukaan kuvauksiin?

MILLOIN JA MITEN KUVAUS MAKSETAAN?

Valokuvauksen hinta määräytyy voimassa olevan hinnaston mukaan. Kuvaus maksetaan laskulla yhdessä (tai erillisen sopimuksen mukaan useammassa) erässä valokuvauksen jälkeen. Lopulliset kuvatiedostot toimitan vasta, kun lasku on maksettu.

Ettei kuvaus jää hinnasta kiinni, voidaan jakaa hinta useammalle laskulle! Laita tästä rohkeasti viestiä 🙂

Missä kuvataan?

Kuvauspaikka sovitaan aina yhdessä. Kaikki miljöökuvaukset tapahtuvat Rauman seudulla. Ehdotan mielelläni eri kuvauspaikkoja, jos sinulla itselläsi ei ole tähän toiveita. Kilometrikorvaukset tulevat kuvaushinnan päälle, jos kuvauskohde on yli 15 km Rauman keskustasta.

Studiokuvat otetaan pienellä studiohuoneellani Kappelinluhdassa Mäyräpolulla. Rajallinen tila voi joskus vaikuttaa kuvauksen suunnitteluun, mutta esim. lapsikuvauksiin tila soveltuu hyvin.

TOIMITUS JA AIKATAULU

Saat salasanalla suojatun valintagallerian peruskäsitellyistä valokuvista kahden viikon sisällä kuvauksesta (yleensä jo muutamassa päivässä). Galleria on auki kuukauden ajan, jonka aikana valinnat tulee tehdä.

Kun lopullisten kuvien määrä on selvillä, lähetän sähköpostiin laskun ja alan viimeistellä valittuja kuvia huolella. Valmiit kuvat toimitetaan 1-3 viikon kuluessa valinnasta. Edellyttäen, että lähettämäni lasku on maksettu.

Saat viimeistellyt kuvat nettigalleriaan ladattavaksi. Kuvat säilyvät ladattavissa ja katseltavissa vähintään 3 kuukautta toimituksen jälkeen. Lupaan huolehtia kuvien huolellisesta varmuuskopioinnista seuraavat 6kk kuvaustapahtuman jälkeen. 

TEKIJÄNOIKEUDET JA KÄYTTÖOIKEUDET

Saat julkaista kuvia esim. some-kanavillasi, teettää paperikuvia ja muita fyysisiä tuotteita toimitetuista, viimeistellyistä kuvista rajattomasti omaan käyttöösi. Kaupallinen käyttö ilman erillistä sopimusta on kielletty.

Toimitettuja kuvia ei saa muokata uudelleen. Valintagallerian kuvia ei saa käyttää, eikä niistä saa ottaa kuvakaappauksia. Kuvien raakatiedostoja en luovuta koskaan.

Odotan, että kuvaaja mainitaan kuvien julkisen käytön yhteydessä.
Instagramissa voit tägätä minut kuvaan: @roosasunila

Kaikki kuvien tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla, ja saan käyttää kuvia portfoliossa, kotisivuilla sekä muussa valokuvaukseen liittyvässä markkinoinnissa sekä kilpailuissa ilman erillistä lupaa.

Huomioithan, että toiveestasi kuvia ei käytetä em. tarkoituksiin! 🙂

TIETOSUOJA

Yhteydenottolomakkeella kerätään yhteydenottajan nimi ja sähköpostiosoite, mutta mahdollisesti myös muuta tietoa, joka liittyy kuvaukseen. Tällaista tietoa voi olla esimerkiksi asiakkaan puhelinnumero, kuvaukseen osallistuvien perheenjäsenten nimet ja kuvaustoiveet.

Henkilötietoja käytetään asiakaspalveluun ja palvelujen toteuttamiseen. Lisäksi henkilötietoja voidaan käyttää myös asiakaspalautteen keräämiseen ja markkinoinnin suunnitteluun.

Sinulla on oikeus pyytää kuvien ja asiakastietojesi (nimi, yhteystiedot laskutusta ja kuvien toimittamista varten) poistamista EU:n tietosuoja-asetuksen nojalla, mutta tämän jälkeen vastuu kuvien säilyttämisestä on vain sinulla.