Tutustutaanko?

OTA YHTEYTTÄ

Toimin sivutoimisena yrittäjänä palkkatyöni ohella. Pyrin vastaamaan uusiin yhteydenottoihin kahden arkipäivän sisällä. Voit myös laittaa minulle viestiä Facebookissa, Instagramissa tai suoraan sähköpostilla info@roosasunila.com

PSSST! TÄSSÄ MUUTAMA VINKKI ENNEN KUIN PAINAT ”LÄHETÄ”

Yrityspalvelut

Tarjouspyyntöä jättäessäsi haluaisin ensisijaisesti tietää, kuinka voin olla avuksesi. Yrityskuvausten hintaan vaikuttavat mm. kuvauspaikka ja valmiiden kuvien määrä. Sisällöntuotantoa suunniteltaessa tahdon tutustua olemassa oleviin somekanaviisi ja yrityksesi olemassa olevaan visuaaliseen ilmeeseen. Jos olet uusi toimija ja vailla yritysilmettä tai logoa, tahdon tutustua toimialaasi, arvoihisi ja toiveisiisi. 

valokuvauspalvelut

Onpa mukavaa, että harkitset kuvausta kanssani! Tahtoisin ensin kuulla, mistä kuvauksesta olisit kiinnostunut. Ketä kuvataan? Kuvataanko studiossa vai miljöössä? Oletko jo tutustunut kuvauspaketteihin ja löytänyt sieltä mieluisan vaihtoehdon? Tahdotko pilkkoa maksun osiin?

työnhakijan palvelut

Mahtavaa, jos saan olla avuksesi matkalla uusiin työkuvioihin! Kerrothan yhteydenotossasi ensisijaisesti, missä osa-alueessa kaipaisit apua? Jos laajemmat paketit (visuaalinen CV tai videoesittely) kiinnostavat, tahtoisin kuulla vähän myös taustaasi. 

Tämä palvelu on vielä kehitysasteella, mutta arvostan suuresti ensimmäisiä rohkeita mukaan lähtijöitä!