YRITYSPALVELUT

HEI, PIENYRITTÄJÄ!

Mitä teet, kun kuulet ensimmäisen kerran uudesta palvelusta tai tuotteesta? Etsit yrityksen verkkosivut ja Instagramin nähdäksesi, millainen yritys on kyseessä? Näin minä teen, ja muodostan heti mielipiteeni näkemäni perusteella. Visuaalisella viestinnällä on merkitystä.

Mitä sinun yrityksesi viestii asiakkailleen?

  1. valokuvaus

Brändikuvaus, tuotekuvaus, kuvapankit, tapahtumat, tilat ja kiinteistöt — you name it! Kuvien tarve vaihtelee yrityksittäin, mutta niiden merkitys on päivänselvä. Laadukkailla, sinun näköisillä kuvilla erotut kilpailijoista ja jäät todennäköisesti myös paremmin kohderyhmäsi mieleen. Kuvauksen hintaan vaikuttaa mm. kuvauksen kesto, kuvauspaikka ja valmiiden kuvien määrä. Ota yhteyttä niin räätälöidään kuvaus yrityksesi tarpeisiin!

Tuotekuvat syvättynä, läpinäkyvällä taustalla alk. 20 € / kpl
(vähintään 10 tuotetta)

Fiiliskuvat, tunnelmallisempi tuotekuvaus esim. miljöössä alk. 30 € / kpl
(vähintään 8 tuotetta)

Brändikuvat yrityksen toimitiloissa tai miljöössä alk. 450 €
(henkilöstön, tilan ja työskentelyn dokumentointia sekä tuotekuvia)

Tapahtumakuvaus 250 € ensimmäiseltä tunnilta, 100 € seuraavat / alkava

Tilat ja kiinteistöt alk. 99 €

GRAAFINEN SUUNNITTELU & YRITYKSEN VISUAALINEN ILME

Pienille yrityksille ja yksinyrittäjille toimin myös matalan kynnyksen ”mainostoimistona”.
Autan sinua yritysilmeen, sisällöntuotannon ja visuaalisen viestinnän kanssa. Ymmärrän, ettei pienyrittäjältä voi laskuttaa samaa summaa kuin suurelta teollisuusjätiltä.

Luova työ on ihanaa! Valitettavasti uuden ideointi vaatii joskus paljonkin aikaa – tai sitten prosessi voi viedä mukanaan heti. Tämän takia vältän viimeiseen asti tuntihinnoittelua ja pyrin tekemään aina yrityksesi tarpeiden mukaisen urakkatarjouksen.

Logo 230 – 400€

Logon hintaan vaikuttaa mm. se halutaanko pelkkä tekstilogo vai yhdistetäänkö tähän myös grafiikkaa. Sinulla voi olla idea, valmis luonnos tai voidaan lähteä yhdessä liikkeelle ihan nollasta.

Toteutus lähtee liikkeelle ideoista ja toiveista, joiden pohjalta teen ensimmäisen luonnoskierroksen usealla mallilla. Näistä valitaan 1-2 eniten miellyttävää vaihtoehtoa ja käydään kehitysideat yhdessä läpi. Tätä seuraa toinen luonnoskierros halutuilla korjauksilla, minkä jälkeen on lopullisen valinnan aika. Valmis logo toimitetaan sinulle painotuotteissa käytettävänä vektoritiedostona (ai) sekä nettiin soveltuvana kuvana (png, jpg).

Visuaalinen ilme alk. 750 €

Aloittavan yrityksen pakettiratkaisu, joka sisältää minimissään logon, suunnitelman typografiasta ja värimaailmasta, käyntikorttipohjan ja somemateriaalia (esim. profiili- ja kansikuvat, brändi-ilmeeseen sopivat julkaisupohjat)

Päivitystyö, perustuntihinta 60 € / alkava.

Valmiin taittopohjan tai graafisen ilmeen pohjalta tehtävää työtä esim. uuden työntekijän käyntikortti, hinnaston/menun muutokset, logon lisääminen valokuvaan jne.